Zo zákulisia prípravy Katedrálky 1. časť

  Keďže väčšina našich WEBmajstrov študentského webu KEOV sú tretiačky, ktoré organizujú tohtoročnú tradičnú KATEDRÁLKU OBČIANKÁROV, rozhodli sme sa pre Vás pripraviť zopár článkov, aby ste vedeli, čo sa aktuálne deje v zákulisí prípravy Katedrálky. 


  Dnes, 10.10.2014, okolo 11:15 hod. sme boli na Katedre etickej a občianskej výchovy pozvať našich vyučujúcich na Katedrálku občiankárov. Ja spolu s Nikou Vorelovou sme boli v zastúpení organizátorov. Našťastie sa k nám dostala informácia, že všetci učitelia budú na katedre  z dôvodu príchodu akreditačnej komisie (týmto by sme chceli poďakovať prof. Mistríkovi za túto informáciu) a tak sme mali jedinečnú možnosť oficiálne pozvať všetkých osobne.

obrázok č. 1

Každý dostal obálku s pozvánkou (s originálnym textom, ktorý vymyslela a pripravila Paťka Szviteková), pričom pozvánky (ktoré vo večerných hodinách tlačila Nika Vorelová) boli jedinečné v tom, že každý vyučujúci dostal určitú časť obrázka (viď obrázok č. 1 vyššie). 

Ak by učitelia prekryli všetky pozvánky, vytvorili by dokopy obrázok od Rafaela Santiho - Aténska škola (viď obrázok č. 2 nižšie). 

Obrázok č. 2 - autor: Rafael Santi - Aténska škola

Obrázok č. 3 - Origami zlet drakov a dračíc


K tomu samozrejme dostali originálnych a jedinečných origami dráčikov (ktorých za týždeň spravila Kristínka Valášková, viď obrázok č. 3 na pravej strane). 

V súčasnosti cez víkend ja spolu s Nikou nachystáme všetky potrebné veci, aby sme mohli od 13.10.2014 začať predávať lístky na Katedrálku a taktiež rozvešiame plagáty ohľadom našej tradičnej akcie vo všetkých budovách PdF UK.

Informácie a novinky ohľadom predaja lístkov

Od 13.10. do 24.10.2014 si budete môcť kúpiť lístky na Katedrálku občiankárov:

  • na niektorých hodinách občianskej výchovy
  • po dohode s organizátorkami 
  • alebo ponúkame novinkuzarezervovať si lístky cez internet (konkrétne dotazník Google, iba do 6.11.2014):
    http://goo.gl/forms/NcUvU9XzG7 
Od 27.10. do 6.11.2014 nás budete môcť nájsť v určitom časovom rozmedzí vo vestibule, v budove PdF UK na Šoltésovej ulici, pričom informácie, kedy nás nájdete pridáme na študentský web KEOV a samozrejme aj na hodinách občianskej výchovy.
príspevok pripravila: Gabi


Zdroje:
Obrázok č. 2 - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/94/Sanzio_01.jpg/300px-Sanzio_01.jpg (10.10.2014)







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Auto Scroll Stop Scroll