Výsledky volieb do AS PdF 2015





Už poznáme výsledky z utorkových volieb

Zdroj obrázku: http://www.freelogo.sk/univerzita.php




V utorok, 31.3. sa v budove na Šoltésovej konali voľby do Akademického senátu Pedagogickej fakulty. Tieto voľby prebiehali od 9:00 do 14:00 a hlasovať mohol každí člen našej pedagogickej obce.

Zo strany študentov voľby navštívilo celkovo 315 študentov, ktorý odovzdali hlas svojim vybraným kandidátom. Z tohto počtu bolo však platných iba 302 hlasovacích lístkov. Najvyšší počet hlasov získala Mgr. Katkka Priesterová s celkovým počtom 94 hlasov. Tesne za ňou skončila Viky Erčeyová s počtom hlasov 93. Ďalšími študentmi, ktorí sa stali členmi Akademického senátu Pedagogickej fakulty sú Klaudia Czimbalíková, Martinka Kinová, Silvia Chymová, Róbert Zsembera a Bc. Lucia Podhradská.

Zo strany učiteľov vo voľbách hlasovalo 106 zamestnancov, z ktorých bolo platných lístkov 103. Najvyšší počet hlasov získal PaedDR. Dagmar Blight, PhD s celkovým počtom 48 a na druhom mieste s počtom hlasov 47 skončil prof. Róbert Letz, PhD.

Ďalších umiestnených členov v Akademickom senáte a viac o výsledkoch k voľbám si môžete prečítať na http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/editors/Smetanova/zapisnica.pdf


Týmto gratulujeme výhercom volieb a želáme im veľa úspechov v nasledujúcich zasadnutiach, ktoré ich čakajú. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Auto Scroll Stop Scroll