Prípravy na Zlet Rádu

Tohto roku nás čaká už 22. ročník nášho Zletu Rádu Etických Drakov. Iba tí prominentní a odvážni s dračou krvou sa odhodlajú prísť.

Ako už je zvykom aj tento rok privítame medzi nami nových Dračích členov, spoločne sa zabavíme a so starými členmi sa symbolicky rozlúčime. A keďže nám do našej Katedrálky zostáva už len 5 pracovných dní, rozhodli sme sa jednej s organizátoriek položiť zopár otázok o priebehu príprav akcie.

1. Aký čas ste doteraz venovali príprave Katedrálky?

Plánovať katedrálku sme začali hneď na začiatku semestra. Nechceli sme nič podceniť, a tak sme sa snažili naplánovať základné veci hneď na začiatku semestra. Momentálne už máme dôležité veci naplánované, už ich treba len doladiť a uskutočniť.
 
    
2. Akým spôsobom ste pozývali učiteľov? A aká bola ich reakcia na pozvanie?

Učiteľov sme pozývali osobne, mali sme pre nich samostatne vyrobené pozvánky. Aj medzi našimi učiteľmi máme dvoch nováčikov, a tak sme im chceli o Katedrálke povedať osobne, keďže ešte nemali možnosť o nej počuť. Mala som pocit, že učiteľov pozvanie potešilo, snáď ma môj pocit nesklame, a príde ich čo najviac, najlepšie všetci.
 

 

3.  Premýšľali ste už nad programom, ktorým nás budete na Katedrálke zabávať? Na čo sa môžeme tešiť? Čakajú nás aj nejaké novinky či prekvapenia?

Áno, v podstate, o programe sme premýšľali od začiatku, momentálne už v ňom máme jasno. Samozrejme, nebude chýbať tradičné pasovanie prvákov. Okrem toho máme pripravené rôzne zábavné hry, nechcem však veľa prezrádzať, aby sa bolo na čo tešiť. V programe sa objavia aj nové aktivity, no niektoré staršie sme sa rozhodli nechať kvôli ich obľúbenosti medzi občiankarmi. Tento rok sme sa rozhodli zaviesť novú tradíciu, tak sme zvedaví, aký ohlas vyvolá .  Nebude chýbať ani tombola, ceny budú, ako každý rok, veľmi rôznorodé a zaujímavé, niektoré aj  užitočné :D.
 
4.    Katedralka je tu už o 2 týždne. Máte pocit organizačného stresu
alebo časovej tiesne?

Musím sa priznať, že áno. Hoci sme s organizovaním začali pomerne skoro, začíname pociťovať časové napätie, najmä preto, že v týždni tesne pred Katedrálkou je voľno, takže máme na prípravu o pár potrebných dní menej času. Ale veľmi sa tešíme! Robíme to predsa pre všetkých občiankarov, ako som už niekde spomenula, robíme všetko s láskou.



 

Ďakujeme za rozhovor Romči Krolíčkovej a tešíme sa na akciu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Auto Scroll Stop Scroll